Duikinitiatie

 

Wanneer je dit leest, ben je waarschijnlijk al overtuigd dat er onder water een nieuwe wereld op je wacht en wil je deze wereld met je eigen ogen zien.
Het maakt niet uit wat je precies aantrekt in deze sport (de rust en stilte, het onderwaterleven, het sociale contact, de clubsfeer), onze club heet je van harte welkom.
Met deze informatie willen we je wegwijs maken bij een sport die alvast voor ons een passie werd.

Een éénmalige initiatie wordt jaarlijks georganiseerd voor geïnteresseerden vanaf 18 jaar in het openluchtzwembad De Warande. Kostprijs 10 euro. Hiervoor kan men, met materiaal van de club, kennismaken met de duiksport in het openluchtzwembad De Warande (3 m diep) en naderhand bij een hapje en drankje, informatie krijgen van de aanwezige leden. Een ideale opstap naar de 3 initiatielessen waar men gratis kan aan deelnemen.

We bieden 3 gratis initiatielessen aan in het binnenzwembad (De Warande te Wetteren). Hier laten we je proeven van het duiken onder begeleiding van een ervaren lesgever. Vind je er toch niks aan, dan heb je ook niks verloren. Deelnemen aan de initiatielessen kan op het volgende startmoment:


        * augustus 2019

 

Materiaal krijg je tijdens deze initiatielessen in bruikleen van de club. Als je zelf de basisuitrusting (duikbril, zwembadvinnen, loodgordel en snorkel) hebt, mag je die uiteraard meebrengen. Na deze drie lessen doen we een evaluatie. Voel je je goed in je nieuwe sport? Heb je de juiste attitudes om te leren duiken?

Interesse? Stuur een email naar initiatie@waterman.be

 

Medisch onderzoek
Lidgeld
Het eerste duikbrevet